namnsdag

hej, gissa vem som har namnsdag idag? jaaag.. haha! så grattis alla elinar och alla helenor! :)

dagen började med namnsdagsfika hos farmor, det var mysigt. sen åkte jag till julia och vi spela sims, hihi. lite senare kom victoria. på kvällen åkte jag hem och myste med familjen, fick lite namnsdagspresenter.


kolla vad söta dom är. elle, mariannen och chokladen fick jag av familjen (boken följde med tidningnen), hjärtan-nyckelknippan är från syster och isadora nagellacket från farmor. tack så mycket, ni är bäst!


nu sitter jag och kollar på TV och myser på mitt rum. puss på er.


joggingrunda

hej!
var ute och sprang imorse som jag skrev igår att vi skulle göra, hurtiga som vi är. jag kände verkligen att kondisen är på topp! :) inte..
det blev inte lika tidigt som vi tänkt oss, p.g.a. det ruskiga vädret, men ca halv tio kom vi ut.
bläää vad trögt det var. men när vi kom hem slängde jag mig i poolen, vilket var hur skönt som helst! trots att det var 17 grader. annat blir det i grekland!!


(bild i repris)

ny header och färg!

tyckte allt att det kändes lite tråkigt med svart såhär på sommaren, så jag bytte! har ju även en ny header, känns kul at växla lite då och då. ska även byta teckensnitt, visningsbild och lite sånt men det kommer. 'har jag sagt det förr, eller?' ;)

nu säger dom att jag ska bli väckt typ halv åtta imon för att gå ut och springa med mamma. mitt i natten typ - men jag överlever. förhoppningsvis. det är ju nyttigt iaf. :) fast nu ska jag släcka lampan och sova sött. godnatt.


hejsan svejsan

hej min kära lilla blogg.
nu är jag hemma från kusten. jag känner att jag tappat blogg-suget lite, men samtidigt - vad passar bättre än att blogga lite en regnig dag som denna?

igår när vi kom hem träffade jag lite folk på stranden, och sen åkte jag, julia, erika och karin hem till julia.
där sov vi sen, och hade det allmänt mys med film och ben&jerry. åkte därifrån vid tolv idag och sen har jag bara slappat. packat upp lite, kollat på tv och käkat upp resterna av min halv baked.
brallorna sitter lite tight måste jag ändå säga, semestermaten är inte bra för mig, haha!

snart kommer bilder både från kusten och ifrån hjälmared. puss på er!


på midsommar

havet och kusten nästa!

nu har jag nästan packat klart, i morgon bitti åker vi till kusten.
jag tror att det blir uddevalla först, sen fiskebäckskil. vi ska nog tälta ena natten, herregud. det kan ju inte bli annat än.. speciellt.

det kommer bilder från lägret, men inte nu. och förlåt mig, jag vet att det har varit fruktansvärt dåligt med uppdatering det senaste, men det bara blir inte så när det är fint väder ute :)

så nu får ni ha det underbart, tills vi ses igen!


förra sommaren


HJÄLMARED 2010.

för att göra en lång historia kort kan jag börja med att säga att det var det roligaste och bästa jag varit med om.
ingen dag var den andra lik, och ledarna var fantastiska. det är inte många som får en idé om att vara ett luciatåg och väcka alla 63 konfirmander halv två på natten för att äta marängschwiss, avbryta en tråkig städdag och sätta på musik för att ha disco sent på kvällen, eller göra alla dom där roliga kvällslekarna, men det gjorde våra ledare.
jag har träffat många nya människor som jag hoppas att jag kommer hålla kontakten med i framtiden, jag har lärt mig mycket som jag aldrig kommer att glömma. jag ser annorlunda på vissa saker nu, och jag känner verkligen att jag har mognat under den tiden vi var borta.

vi har haft superroliga kvällslekar, där ledarna har spelat teater, klätt ut sig, hoppat fram ur buskar och ritat streck på våra armar. vi har badat, solat, paddlat, klättrat, hajkat, lekt, sjungit, skapat, dansat, jublat, spelat teater, haft mysiga andakter, sjungit bordsböner, haft siesta, haft husmöten, varit ute på natten, haft kramringar, sportat, bakat, skrattat, gråtit och kommit varandra så nära.

jag kan inte beskriva med ord, men jag säger bara: HJÄLMARED 2010, KOMMER ALDRIG ATT GLÖMMA. TACK ALLA NI SOM VAR DÄR OCH GJORDE DENNA SOMMMAREN TILL DEN BÄSTA. NI KOMMER ALLTID FINNAS I MITT HJÄRTA, ni är bäst

hejhej

nu är det fyra dagar kvar, och jag vill inte härifrån. men ändå verkar det rätt skönt att gå hemma på golvet i vårt hus.. och shoppa!! fast nej, jag vill vara kvar.

idag pratade vi om döden, och det var en som sa nånting som kändes tryggt.
livet är en mening, och döden är ingen punkt utan ett kommatecken.
(jag vet att det blev väldigt alvarsamt nu men det får ni stå ut med.)

hursomhelst. nu sitter vi och letar musik som vi ska sjunga på lägerfinalen. pusskram


tack gode guud för datorsalen!

har rast nu, jag bara älskar att få trycka lite på tangenterna.
här är vädret super!! och det är guld värt. nu ska jag tillbaka och ha lektion om kyrkan. pusshej!♥


secret

hejj, nu tränar vi, wohoo :D

nu ska vi till peruker m.m. pusss!

RSS 2.0